Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 12 October 2010

To My Beloved Husband


Get Well Soon
DesiComments.com | Get Well Soon | Forward this Picture

Buat suami ku..mudah-mudahan cepat sembuh daripada demam..jangan lupa makan ubat, banyakkan minum air masak..insyaAllah baik lah hendaknya..& boleh bekerja semula hari rabu ni..isteri mu ini mendoakan agar sihat sedia kala..Amin..


Signing off::



Tuesday, 5 October 2010

Wedding Event on 2-3/10/2010

Salam...

Entry kali ni..cerita p wedding Ozee & Imah, member 1 kuliah dulu..Otw ke wedding Ozee @ Shah Alam sabtu lepas..Alhamdulilah perjalanan lancar..Mujur ada Kesas Highway ni, senang untuk aku ke sana..kurang jam...cuma sediakan duit tol jela..huhu!


Selamat Pengantin Baru Ozee & Suami

Keesokan paginya,  menyambung ke wedding Imah pulak di Ipoh..Walaupun planning last2 minit akhirnya menjadi..bila aku, ayu, dayah & ana sama2 buat confirmation khamis lepas. Ikut perancangan ke sana petang sabtu..di sebabkan aku & kawan2 lain ada program petang tu..niat tu,kami bawa ke hari ahad pagi nya..Alhamdulilah..perjalanan kami sampi ke destinasi yang di tuju...





Otw dr KL-Ipoh




Exit ke kg aku...



dah nak sampaiiii..
Menglembu << rumah pengantin

Akhirnya sampai juga ke rumah pengantin..bila dah sampai kalau tak amik gambar rugi la pulakkan..mai dari jauh ni..aku pun amik la beberapa gambar yang ada ni..buat kenangan2 kan..('',)




Selamat Pengantin Baru Buat Imah & Suami

makan punya makan...ada pulak ayor cendoi kat sini..memang menarik perhatian betul tetamu yang hadir..lagi2 panas terik time tu..best kalau dah dapat layan..so, p la Q..memang terbaekkk la cendoiii nih..nikmat nye rasa..ehehehhe!!



Sebelum pulang..bergambar dulu dengan pengantin..memang happening sebab dapat jumpa rakan2 time study dulu...

rakan2 yang hadir..

with my lovely friends..ana, ayu & dayah..
>>>>ni pun tak cukup ahli lagi nih sebab time ni liza & suami tak mai lagi..dan tu pulak..sabrina tak dapat nak join p wedding ni..kalau tak, dah cukup sahabat2 aku yang ada ni..

Ku tujukan khas buat kawan2 ku Ozee & Imah yang melangsungkan perkahwinan baru2 nie..


sekian...

Signing off ::