Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 5 October 2010

Wedding Event on 2-3/10/2010

Salam...

Entry kali ni..cerita p wedding Ozee & Imah, member 1 kuliah dulu..Otw ke wedding Ozee @ Shah Alam sabtu lepas..Alhamdulilah perjalanan lancar..Mujur ada Kesas Highway ni, senang untuk aku ke sana..kurang jam...cuma sediakan duit tol jela..huhu!


Selamat Pengantin Baru Ozee & Suami

Keesokan paginya,  menyambung ke wedding Imah pulak di Ipoh..Walaupun planning last2 minit akhirnya menjadi..bila aku, ayu, dayah & ana sama2 buat confirmation khamis lepas. Ikut perancangan ke sana petang sabtu..di sebabkan aku & kawan2 lain ada program petang tu..niat tu,kami bawa ke hari ahad pagi nya..Alhamdulilah..perjalanan kami sampi ke destinasi yang di tuju...





Otw dr KL-Ipoh




Exit ke kg aku...



dah nak sampaiiii..
Menglembu << rumah pengantin

Akhirnya sampai juga ke rumah pengantin..bila dah sampai kalau tak amik gambar rugi la pulakkan..mai dari jauh ni..aku pun amik la beberapa gambar yang ada ni..buat kenangan2 kan..('',)




Selamat Pengantin Baru Buat Imah & Suami

makan punya makan...ada pulak ayor cendoi kat sini..memang menarik perhatian betul tetamu yang hadir..lagi2 panas terik time tu..best kalau dah dapat layan..so, p la Q..memang terbaekkk la cendoiii nih..nikmat nye rasa..ehehehhe!!



Sebelum pulang..bergambar dulu dengan pengantin..memang happening sebab dapat jumpa rakan2 time study dulu...

rakan2 yang hadir..

with my lovely friends..ana, ayu & dayah..
>>>>ni pun tak cukup ahli lagi nih sebab time ni liza & suami tak mai lagi..dan tu pulak..sabrina tak dapat nak join p wedding ni..kalau tak, dah cukup sahabat2 aku yang ada ni..

Ku tujukan khas buat kawan2 ku Ozee & Imah yang melangsungkan perkahwinan baru2 nie..


sekian...

Signing off ::

4 comments:

  1. salam shaqira...
    ozee cam la..time kolej dia pki braces kan?
    imah nie yg mana yer?
    xcam......semua dh cntik2...hihihih
    tp ramai yg turun yer..dayah + ana + ayu pun ada...
    pa pe pun...
    TAHNIAH BUAT DIAORG SEMUA!

    ReplyDelete
  2. ws..
    a'ahh..ozee la tu..cantikkan die tanpa braces..huhu!!
    imah ni student DBM dulu..biasala dah dlm ramai2 tu tak perasan.
    geng2 aku suma mai Ipoh aritu..depa sume ni dulu 1 bilik ngn aku dulu..so ade ape2 event kami together..tu pun kalo masing2 xda komitmen la...

    ReplyDelete
  3. hehehe..a'ah..cantik ozee without braces...
    mmg xcam imah tu..
    yeker?bgusla korang sume close lg..liza xturun ker?liza kt ipoh gak kan?

    ReplyDelete
  4. a'ah die duk Ipoh..liza turun time tu..cume lmbt cikit je..tapi sempat la kami jumpa die ngn hubby nye..b4 balik kL..huhuhu!!budak2 DIB x wt reunion ke???

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih