Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 12 October 2010

To My Beloved Husband


Get Well Soon
DesiComments.com | Get Well Soon | Forward this Picture

Buat suami ku..mudah-mudahan cepat sembuh daripada demam..jangan lupa makan ubat, banyakkan minum air masak..insyaAllah baik lah hendaknya..& boleh bekerja semula hari rabu ni..isteri mu ini mendoakan agar sihat sedia kala..Amin..


Signing off::



Tuesday, 5 October 2010

Wedding Event on 2-3/10/2010

Salam...

Entry kali ni..cerita p wedding Ozee & Imah, member 1 kuliah dulu..Otw ke wedding Ozee @ Shah Alam sabtu lepas..Alhamdulilah perjalanan lancar..Mujur ada Kesas Highway ni, senang untuk aku ke sana..kurang jam...cuma sediakan duit tol jela..huhu!


Selamat Pengantin Baru Ozee & Suami

Keesokan paginya,  menyambung ke wedding Imah pulak di Ipoh..Walaupun planning last2 minit akhirnya menjadi..bila aku, ayu, dayah & ana sama2 buat confirmation khamis lepas. Ikut perancangan ke sana petang sabtu..di sebabkan aku & kawan2 lain ada program petang tu..niat tu,kami bawa ke hari ahad pagi nya..Alhamdulilah..perjalanan kami sampi ke destinasi yang di tuju...





Otw dr KL-Ipoh




Exit ke kg aku...



dah nak sampaiiii..
Menglembu << rumah pengantin

Akhirnya sampai juga ke rumah pengantin..bila dah sampai kalau tak amik gambar rugi la pulakkan..mai dari jauh ni..aku pun amik la beberapa gambar yang ada ni..buat kenangan2 kan..('',)




Selamat Pengantin Baru Buat Imah & Suami

makan punya makan...ada pulak ayor cendoi kat sini..memang menarik perhatian betul tetamu yang hadir..lagi2 panas terik time tu..best kalau dah dapat layan..so, p la Q..memang terbaekkk la cendoiii nih..nikmat nye rasa..ehehehhe!!



Sebelum pulang..bergambar dulu dengan pengantin..memang happening sebab dapat jumpa rakan2 time study dulu...

rakan2 yang hadir..

with my lovely friends..ana, ayu & dayah..
>>>>ni pun tak cukup ahli lagi nih sebab time ni liza & suami tak mai lagi..dan tu pulak..sabrina tak dapat nak join p wedding ni..kalau tak, dah cukup sahabat2 aku yang ada ni..

Ku tujukan khas buat kawan2 ku Ozee & Imah yang melangsungkan perkahwinan baru2 nie..


sekian...

Signing off ::

Wednesday, 29 September 2010

Wedding & Open House @ kL

Salam..

Weekend yang lepas penuh dengan jemputan Open House..tak kurang juga dengan jemputan majlis perkahwinan..dalam satu hari tu je, aku p majlis wedding member time study dulu & 2 buah rumah terbuka..alhamdulilah rezekii murah..kekenyangan betul..makan jela selagi buleh makan..;-)
Cerita wedding member kali ni..terletak dekat area ampang..huhh..jenuh jugak aku & kawan2 lain nak cari rumah pengantin ni..berpusing2 mencari nya..cuma tak lah sampai sesat ..buleh control lagi...ekekek!Al maklumlah, bukan terer sangat pun pasal jalan ni..tau je bawak kereta..bab2 jalan ni memang lemah cikit lagi2 kalau tak biasa..melainkan tempat sendiri & tempat biasa aku pergi je..eheheh!orang kata,pengalaman baru..kalau tak bertanya sesat jalan..dengan bantuan pekerja stesen minyak area situ..alhamdulilah kami pun sampai ke rumah pengantin ni...Ape yang best wedding member akuni adalah...masakan kenduri kahwin dia memang sedap..masak sendiri kan..lagi2 ia di hidangkan dengan masakan kampung..bagus jugak macam tu..kalau tidak, jemu pulak rasa jamu nasi minyak jek..sesekali p wedding ni..makan masakan kampung ni nikmat jugak pe..huhu!

Tahniah Mien & Nabil




Cian kawan aku sorang tu..terpaksa jadi pengapit..sabojela ye..8-)

Sessi bergambar dengan pengantin sebelum pulang..

Selesai dari wedding Mien...sambung lagi makan ke Open House member...nasiblah rumah dia tak jauh dari rumah pengantin..sebab rumah depa ni sebelah taman je..so, tak lah menempuh jalan jam..kalau tidak..jenuh2..huhuhu!






Walaupun dalam kekenyangan..gagahkan lagi untuk ke rumah member yang lain di Taman Melati..tak pergi tak sedap pulakkn..di sebabkan dah kekenyangan sangat..so, aku makan yang mana termampu jela..macam tu jugak la kawan2 aku yang lain...dah tak sanggup nak jamu lebih2..itupun masing2 makan jenis menu yang berlainan..so..dapat la rasa sorang cikit even share..Tqvm pada 2 orang member yang buat open house arini..& juga kepada family Mien..yang melayan kedatangan kami ke majlis kenduri pada aritu..apepun,
Selamat Pengantin Baru Buat Mien & Nabil..moga berbahagia ke akhir hayat..amin.

Sekian..

Signing off::


Friday, 24 September 2010

Majlis Raya 2010 @ Opis

Salam...


Wahh...Kekenyangan betul arini..al maklumlah perut ni dah di isi dengan pelbagai juadah majlis raya kat opis tenghari tadi..kenyang sampai ke malam tu...Alhamdulilah...Jom layanz...














    Majlis raya kali ni juga di sertakan dengan majlis perpisahan buat rakan sepejabat aku..Kak eMy..Tiada lagi tempat aku & rakan2 sebagai tempat mengadu, pendapat, gembira & lepaskan kemarahan...ehehehe!Kenangan bersama Kak eMy akan kami abadikan selama-selamanya..lagi2 time nak bekpes & lunch..kami dah kekekurangan ahli..:-(

p/s buat Kak Emy :: nak kahwin jangan lupa jemput..('',)








Signing off ::