Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 5 December 2012

Promosi Tiara Beach Resort Rm50


alahaiiii...geram la pulak ade promosi TBR Rm5o ni kat sini..bile la dapat pergi sana ni??huhu..cuti dah tak ada..boleh pulak buat promosi macam ini..nak pergi weekend ini, dah plan balik kampung la pulak..lepas

tak puas berendam dekat Desa Waterpark haritu..rasa nak pergi lagi je berendam..dan2 pulak TBR buat promosi macam ini..melepas la..sebab bagi aku harganya murah sebab nak menginap 3hari 2malam pun dengan Rm100..if dapat pergi pun minggu ini, tak boleh jugak sebab full booked..aku pun baru jumpa ada promosi ini..kalau just nak mandi @ main-main air kat waterpark tu dah kena bayar..sebab harga

penginapan tak termasuk dengan harga nak mandi kat waterpark itu..lain harga..harganya korang boleh jenguk kat sini pulak..lebih kurang je harga nak masuk ke Desa Waterpark jugak...

jadinya..simpan dulu niat ini, brought forward bila ada kelapangan dan bajet nanti..huhuuuu






















6 comments:

  1. ooo bilik je ke...tp kalo 50 ok la tu...mandi2 sorang rm10 rasanya... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ahh...bilik je..wah..mandi2 je rm10..murah2..hahaaaa...

      Delete
  2. tiara beach resort tu kat ne? mcm best jer kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..mmg best pun..rs nak kene g jgk ni.ehehe..tmpt nye kat Jalan Pantai, Pasir Panjang,
      71250 Port Dickson,
      Negeri Sembilan Darul Khusus, Malaysia.

      Delete
  3. best gila la tiara beach resort..memang terbaik..tak puas luna bercuti dekat situ3 hari..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnyeeeee...akk nak kene g jugak ni..ehehe

      Delete

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih