Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, 2 December 2012

Main Air @ Desa Waterpark


seronok betol tengok my little daughter main-main air semalam..yuhuu! percubaan pertama je pun  bawak mandi manda kat luar..before nak entance je kat tempat itu syifa dah excited tengok pancutan air kat kolam ikan..belum masuk lagi itu..bile daaaa masukk..senyum lebar aje..excited bebenor tengok air..



mak ayah aku pun tak sangka macam ini gaya cucunya bile dah kuar berjalan..hihihi..adik aku lagi suka la melayan anak buah dia macam itukan..8-)

selesai dapat tempat nak berteduh..aku dengan husband cari tempat mandi yang agak cetek sikit so dapatla si kecik kami ini main-main air..bila dah dapat cecah kaki ke air..makkk aiii...sukenye la die..berkocak-kocak air di buatnye..huhuhu..nampak gaya memang lama la melayannye kat situ jeee..huhu..


muka anak aku after dapat main-main air..rambut masih basah lagi tuu...ade seri kan??hihi..

tiket masuk untuk dewasa Rm30..dan Rm20 untuk kanak-kanak..kalau korang nak lebih detail tengok kat sini je...free2 bolehla korang layan mandi manda ke sana..harga pun berpatutan..









4 comments:

  1. saya pernah pegi dgn family.. terus hitam mukaa.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..akk g time ni muke x kene sunburn sbb cuaca redup2 je n ujan on off..petang plk dh ujan..rs tak puas jugakk..nak g lagi nti..huhu

      Delete
  2. lama x pergi mandi manda di desa water park

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekeee...g le, sekali sekala dpt manjakan diri...eheh..

      Delete

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih