Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, 10 July 2010

Predators




Siang tadi aku p layan movie dengan hubby @ klcc..ramai sangat orang time tu..nak amik Q..punyelah panjang..sabajela..sambil2 menunggu Q tu..discuss dengan hubby nak select cite yang nak di tonton...akhirnya, kami memilih cite Predators..boleh la layan cerita nya walaupun ade adegan yang mencemaskan tapi tak berapa nak layan sangat la sebab boleh baca action will be come after that..secara ringkasanye, jalan cerita ni menekankn bagaimana pasukan elite yang boleh bertahan hidup di hutan apabila menjadi buruan predators ni..So, berlaku lah pertarungan dan pembunuhan di kalangan mereka yang di buru ni...tapi ending cerita ni tak silap aku tinggal 2orang je daripada 7 orang yang di kirim ke planet predators tuhh..apepun, enjoy la kuar arini coz makan burger king buat pertama kali dengan hubby..huhu..sekian...

signing off:: syaQira




Friday, 9 July 2010

Selamat Pergi & Pulang..

Salam..

Hari selasa lepas, balik keje petang terus balik kg husband..penat juga..tapi x pe sebab abg yang drive..eheheheh!aku rehat jek kat dalam kete..bestkan....huhu! Tujuan balik kg aritu sebab nak menghormati mak mentua, nenek, chik yah, chik ajam pergi umrah..tak lama stay kt sana coz hari rabu tu dah nak anta mak & lain2 p KLIA dengan family2 husband. Suasana pilu+sedih+gembira mengiringi permergian mak, nenek, chik yah & chik ajam...depa p sana dalam masa seminggu lebih...alhamdulilah perjalanan kami ke KLIA berjalan dengan baik walaupun hujan sepanjang perjalananan. Sesudah sampi di sana, kami makan dulu beramai2 & bergambar kenangan sebelum mak & yang lain berangkat..Mak & yang len p sana under pengurusan tabung haji so segala urusan dah tersedia juz nak pergi je..Happynya tengok depa yang p sana, terasa diri ni nak ke sana jgk dengan husband, kalo boleh kalau dapat p ramai2 dengan family aku dan husband lagi bestkan..tapi xpe, InsyaAllah ada rezeki pergi juga nanti.Masa & Bila tu biarla tuhan tentukan..mudah2an..amin..apepun, aku doakan mak, nenek, chik yah & cik ajam selamat pergi & pulang ke tanah air nanti..

signing off:: syaQira


My Mom in Law

me & husband @ KLIA