Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 29 September 2010

Wedding & Open House @ kL

Salam..

Weekend yang lepas penuh dengan jemputan Open House..tak kurang juga dengan jemputan majlis perkahwinan..dalam satu hari tu je, aku p majlis wedding member time study dulu & 2 buah rumah terbuka..alhamdulilah rezekii murah..kekenyangan betul..makan jela selagi buleh makan..;-)
Cerita wedding member kali ni..terletak dekat area ampang..huhh..jenuh jugak aku & kawan2 lain nak cari rumah pengantin ni..berpusing2 mencari nya..cuma tak lah sampai sesat ..buleh control lagi...ekekek!Al maklumlah, bukan terer sangat pun pasal jalan ni..tau je bawak kereta..bab2 jalan ni memang lemah cikit lagi2 kalau tak biasa..melainkan tempat sendiri & tempat biasa aku pergi je..eheheh!orang kata,pengalaman baru..kalau tak bertanya sesat jalan..dengan bantuan pekerja stesen minyak area situ..alhamdulilah kami pun sampai ke rumah pengantin ni...Ape yang best wedding member akuni adalah...masakan kenduri kahwin dia memang sedap..masak sendiri kan..lagi2 ia di hidangkan dengan masakan kampung..bagus jugak macam tu..kalau tidak, jemu pulak rasa jamu nasi minyak jek..sesekali p wedding ni..makan masakan kampung ni nikmat jugak pe..huhu!

Tahniah Mien & Nabil




Cian kawan aku sorang tu..terpaksa jadi pengapit..sabojela ye..8-)

Sessi bergambar dengan pengantin sebelum pulang..

Selesai dari wedding Mien...sambung lagi makan ke Open House member...nasiblah rumah dia tak jauh dari rumah pengantin..sebab rumah depa ni sebelah taman je..so, tak lah menempuh jalan jam..kalau tidak..jenuh2..huhuhu!






Walaupun dalam kekenyangan..gagahkan lagi untuk ke rumah member yang lain di Taman Melati..tak pergi tak sedap pulakkn..di sebabkan dah kekenyangan sangat..so, aku makan yang mana termampu jela..macam tu jugak la kawan2 aku yang lain...dah tak sanggup nak jamu lebih2..itupun masing2 makan jenis menu yang berlainan..so..dapat la rasa sorang cikit even share..Tqvm pada 2 orang member yang buat open house arini..& juga kepada family Mien..yang melayan kedatangan kami ke majlis kenduri pada aritu..apepun,
Selamat Pengantin Baru Buat Mien & Nabil..moga berbahagia ke akhir hayat..amin.

Sekian..

Signing off::


2 comments:

  1. salam...mein ngan nabil mmg kenal..sbb muka dia familiar...hehehe...baru kawin ye diaorg tu...alhamdulillah...semoga berkekalan hendaknye...

    ReplyDelete
  2. Ws..a'ah..depa br kawin..membe budat IT mien n nabil..tu yg p tuh..dah sampai sana dpt la jumpa membe2 1 KUIS dulu..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih