Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 30 November 2012

Progress Rumah @ 18/11/2012

last week aku tak ada plan nak ke mana-mana melainkan attend kenduri orang je, ajak husband saja-saja nak tengok progress rumah..bolehlah bawa our little berjalan-jalan jap..dah sampai..wahhh..tengok progress

rumah berjalan dengan lancar..nak masuk site memang tak dapatla so tengok pun..dari rumah contoh yang ada dekat situ je.."laju betol buat kerja..kata incik husband"..aku pun memang iye2kan je sebab memang laju deme buat koje..mudah-

mudahan mengikut jadual masa nak duduk ini..huhu..tengok rumah kami ini, dah nampak rangka rumah..<<standby wang lagi la gamaknya untuk interest akan datang..fuhhh...hopefully, lepas ini kalau datang lagi tengok-tengok dah nampak bumbung pulak..huhu..


gambar-gambar yang di ambil dari show house..tu yang boleh snap dekat tu..:-) credit tuk incik husband







gambar bawah snap dari jauh...






No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih