Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 9 July 2010

Selamat Pergi & Pulang..

Salam..

Hari selasa lepas, balik keje petang terus balik kg husband..penat juga..tapi x pe sebab abg yang drive..eheheheh!aku rehat jek kat dalam kete..bestkan....huhu! Tujuan balik kg aritu sebab nak menghormati mak mentua, nenek, chik yah, chik ajam pergi umrah..tak lama stay kt sana coz hari rabu tu dah nak anta mak & lain2 p KLIA dengan family2 husband. Suasana pilu+sedih+gembira mengiringi permergian mak, nenek, chik yah & chik ajam...depa p sana dalam masa seminggu lebih...alhamdulilah perjalanan kami ke KLIA berjalan dengan baik walaupun hujan sepanjang perjalananan. Sesudah sampi di sana, kami makan dulu beramai2 & bergambar kenangan sebelum mak & yang lain berangkat..Mak & yang len p sana under pengurusan tabung haji so segala urusan dah tersedia juz nak pergi je..Happynya tengok depa yang p sana, terasa diri ni nak ke sana jgk dengan husband, kalo boleh kalau dapat p ramai2 dengan family aku dan husband lagi bestkan..tapi xpe, InsyaAllah ada rezeki pergi juga nanti.Masa & Bila tu biarla tuhan tentukan..mudah2an..amin..apepun, aku doakan mak, nenek, chik yah & cik ajam selamat pergi & pulang ke tanah air nanti..

signing off:: syaQira


My Mom in Law

me & husband @ KLIA
























No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih