Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, 10 July 2010

Predators




Siang tadi aku p layan movie dengan hubby @ klcc..ramai sangat orang time tu..nak amik Q..punyelah panjang..sabajela..sambil2 menunggu Q tu..discuss dengan hubby nak select cite yang nak di tonton...akhirnya, kami memilih cite Predators..boleh la layan cerita nya walaupun ade adegan yang mencemaskan tapi tak berapa nak layan sangat la sebab boleh baca action will be come after that..secara ringkasanye, jalan cerita ni menekankn bagaimana pasukan elite yang boleh bertahan hidup di hutan apabila menjadi buruan predators ni..So, berlaku lah pertarungan dan pembunuhan di kalangan mereka yang di buru ni...tapi ending cerita ni tak silap aku tinggal 2orang je daripada 7 orang yang di kirim ke planet predators tuhh..apepun, enjoy la kuar arini coz makan burger king buat pertama kali dengan hubby..huhu..sekian...

signing off:: syaQira




No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih