Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 13 September 2010

Iftar @ 2010


Salam...

Entry kali nie..nak cerita iftar sebelum bercuti raya aritu..memang happening..al maklumlah kalau dah dapat berbuka kat luar, pasti enjoy jek lagi2 bab makan ni. Mentor pada aritu salah seorang opismate aku yang bernama "Cik Waheeda"...kalau tak ada die ni memang kami2 ni kelaparan..dia la pembuka majlis iftar kami..eheheheehe!!Berterima kasih juga le pada nya..paling penting thanks pada "Cik Emy" yang berjaya memilih lokasi iftar kami dengan jayanya...memang sedap makan kat situ. Aku bagi 5star makan kan sini..sebab tomyam die sedapppppppp..huhuhuhu!Jom layanzzz.........

Cik Waheeda yang mengetuai bacaan doa berbuka pose..8-)
Jom makan....tomyam tu paling best sekaliii...huhu!

Sedaaaaaapppppp..

Nyummm......

Signing off::

2 comments:

  1. sedapnyer....
    brapa pinggan tambah nasi nie?

    ReplyDelete
  2. 2x tambah gak la time buka ritu..eheheh!!nasibla time buka aritu dh solat mgrb dulu..kalo x jenuh gak la nak kasi pewut ni bg turun ns2 ngn lauk pauk tuh..huhuhu!

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih