Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, 5 September 2010

Jalan TAR





Salam...

Lately, aku ke Jalan TAR..Tujuan aku ke sana pun nak fokus barang2 yang nak di beli jek..sebab aku rasa, belanja mengikut keperluan..lagipun, bab2 nak cari baju raya ni aku dah selesaikan..so, main point aku nak p Jalan TAR adalah kasut..keduanya, tudung..huhu...Sampai je aku ke masjid jamek...ramai2nye la org..al maklumlah, nak raya ni kan..org ramai amik peluang ke Jalan TAR cari keperluan raya..baju raya, kasut raya & macam2 lg..sampai tak terungkai kat sini..ekekeke.

Aku rasa lebih selesa aku naik train time ke sana, kalo aku bawak kereta jenuhnye laaaaa...nak cari parking kereta..sebab dah berpengalaman kan so..kali ini memang aku tak bawak kereta sampai ke Jalan TAR ni..sanggup aku park je kereta aku tu dekat LRT Putra..lagi mudah urusan aku..tak kisahla kan sampai aku kena jalan kaki pun janjiii aku tak jenuh cari parking & tempuh jalan yang sesak..Lagipun, harga parking kereta je sekarang dah naik...bukan ikut per entry ok..per hour lagiiii...tu yang buat aku terbatas nak bawak kereta...

Bila nak cari barang2 yang nak di beli..terus ke kedai kasut..sebab kedai kasut tu agak jauh sedikit dari bazar masjid jamek tu..so aku ke sana duluuuu..alhamdulilah..dalam ramai2 orang tu..dapat juga aku cari kasut yang nak di beli..So..ni la hasilnya...

Kasut yang aku rasa selesa di pakai..8-)


Meriahnye kat kedai kasut nih..

Tengok tue..sampai tak tersusun jadinye kasut2 yang di jual ke situ..ramai sangat yang singgah..



dah dapat beli kasut..tudung pulak yang dpt di beli...even terpaksa menapak dari kedai kasut tadi...jalan punye jalan..ingin mendapat kepuasan..hasilnya seperti di bawah..;-)


Tudung Bawal Kerawang


signing off ::syaQira































1 comment:

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih