Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 20 November 2012

Citer durian crepe


haaaa..arini sibuk orang2 opis bercerita pasal durian crepe ni..ade yang tanya mana nak dapat desert ini..aku sendiri pun belum try makan..hihihi..nak jugak try cari durian crepe ini..kalau ade pun yang terima tempahan, nak cari yang sedia ada kene usaha lebih la pulak...meh share2 kat mana nak cari desert yang rupa macam bantal lembut ini...eheh!









4 comments:

  1. syaq...

    akak dah try buat...1st trial x menjadi sgt...gemuk2...malu nk up kat fb...sabtu ni nak buat lg..

    kalau nk order, sila call noorhayati ahmad.umah dia kat pasar datuk keramat...ni no dia 0176701787... 5 ketul rm10.kalo akak makan kat midvalley tu mmg sedap... :D

    selamat mencuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke kak emy..tenkiu2..nak order le nti..nasib dkt area keramat lagi..yang jumpe pun luar daerah..hihi..kalo akk try buat propose kat fb..mana tau ade hasil..huhu

      Delete
  2. Tinggal kt mana...klu area bangi boleh try order kat member saya ni..cuba tgk FB dia http://www.facebook.com/pages/A-Piece-of-Cake-Touch/118050268327034

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih