Our Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Our Kid

Lilypie Third Birthday tickers

Sunday, 25 November 2012

Dapat jumpe Durian Crepe!!


yeahhh..finally, dapat jugak aku makan durian crepe yang orang2 sibuk bikin panas je bile sebut..hahaaaa...skg aku dah jumpe durian crepe suggestion dari cik kak kite kak emyyy...tenkiu2..aku beli 2pek dengan Rm2O sebagai percubaan..boleh pulak camtu..huhu! 1pek die jual Rm10..isinya ade 5pcs. bagi aku yang dah cuba makan ni ok jgk la rsnye..apepun, depends pd orang buat jugak. Kalau kene dengan tekak kite ok la jadinye..eheheh!




kalau korang rasa nak order klik je link ni di sini agak famous jugakla tuan punye durian crepe ni..sebab ramai yang order.

1pek=Rm10


:: signing off ::














4 comments:

  1. akhirnyaaaaaaaaaaaa......

    kali ni tak tersalah orang kan syaq ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye btol..igt pas baek demam nak order lg lee...eheh!

      Delete
  2. sedap!! crepe durian...
    sis, choclate crepe pun sedap jugakkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..mmg sdp..akk ni peminat choc...smpi skg tak jumpe choc.crepe..huhu

      Delete

Tinggalkan komen anda di sini. Terima Kasih